Jump to content
All or Nothing - Subs este în căutare de noi membri, astfel încât recrutările sunt deschise! Dacă cumva ești dornic să ne dai o mână de ajutor, aruncă o privire peste secțiunea de recrutare și dacă crezi că îndeplinești cerințele de acolo, nu ezita să ne contactezi!

Blogs

Our community blogs

 1. Kim Min Kyu (Yoo Seung Ho, Ruler: Master of The Mask, Operation Proposal) e atât un geniu, cât şi acţionarul principal al Finanţe KM, cea mai mare companie financiară din ţară. Nu a avut niciodată o iubită şi susţine c-ar fi „alergic” la oameni. Apare Jo Ji Ah (Chae Soo Bin, Strongest Deliveryman), o antreprenoare ambiţioasă şi inginer mecanic. Fostul ei iubit, Hong Baek Kyung (Uhm Ki Joon, Procurorul Mascat), e un profesor în inteligenţă artificială, cunoscut pe plan mondial şi care creează o femeie-android numită Aji-3, ce arată exact la fel ca Jo Ji Ah.

  Printr-o serie de coincidenţe, Jo Ji Ah ajunge să pretindă ca este propria copie, Aji-3. Acum e prinsă într-un ciudat triunghi amoros cu două genii, iar presiunea de a menţine farsa, poate face pe oricine să se simtă puţin robotic. „I'm Not A Robot” e regizat de Jung Dae Yoon (She Was Pretty) şi e scris de Kin Seon Mi (Shine Or Go Crazy)

  Actori:

  Genuri: comedie, dramă, dragoste

  Video:

  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Imagini:

  NURI0SN.jpg

  NURI0SN.jpg

  NURI0SN.jpg

   

  Sursa: dramafever.com

  Mulțumesc colegei noastre, @Maddie !

 2. Bandai Namco este compania care va lansa jocul „Jump Force” în 2019, care este foarte așteptat de fanii de pretutindeni. Asemenea crossover-uri au mai existat, însă „Jump Force” se anunță a fi cu siguranță cel mai bun.

  Cert este ca dezvăluirea și prezentarea jocului a fost o adevărată surpriză la evenimentul E3, fiind întâmpinat de fani cu mult entuziasm și curiozitate. „Jump Force” este un joc de tip „arena fighting game" (lupte în arenă), în care te lupți cu diverse caractere, dușmanul principal fiind Frieza. Sunt prezente mai multe moduri joc: jucător contra AI (inteligență artificială) sau jucător contra jucător (3 vs 3 fiind maximum).

  Momentan, caracterele care au fost anunțate că-și vor face apariția în joc sunt Goku, Frieza, Naruto, Sasuke și Luffy. Dacă te-ai întrebat vreodată care dintre aceste caractere este cel mai puternic, vei avea ocazia de a afla acest lucru, jucându-te cu fiecare personaj în parte și apoi de a decide după bunul plac care ar fi „cel mai bun”. Lupta în sine (ca și gameplay) se bazează pe stilul simplu și ușor de la „Dragon Ball FighterZ”, de la simple combo-uri până la folosirea abilităților speciale precum atacul-semnătură al lui Goku, „Kamehameha”.


  bJTZ9Aj.png Son Goku - Protagonistul seriei anime „Dragon Ball”
  EjDAewl.png Frieza - Antagonistul seriei anime „Dragon Ball”
  VzEchlF.png Naruto Uzumaki - Protagonistul seriei anime „Naruto”
  leBZORy.png Sasuke Uchiha - Personaj secundar al seriei anime „Naruto”
  c1F56dM.png Monkey D. Luffy - Protagonistul seriei anime „One Piece”


  „Jump Force” va fi disponibil atât pe PC, cât și pe Xbox One și PS4, anul următor.  

 3. Știri Anime & Manga

  • 1
   entry
  • 4
   comments
  • 468
   views

  Recent Entries

  Deși anul nu e nici pe departe pe terminate, mai jos sunt listate zece dintre cele mai recomandate serii anime ale anului. De asemenea, la numele fiecărei persoane/ companie sunt atașate link-uri cu informații referitoare la proiectele lor anterioare. Lectură plăcută!


  uUZ0AG4.jpg

  10. Today's Menu for the Emiya Family

  Regizor: Takahiro Miura, Tetsuhito Sato
  Scenariu: Ufotable
  Animator: Touko Uchimura
  Studioul de producţie: Ufotable

  Pentru a mai liniști apele, anul 2018 a început cu câteva serii care ne înseninează sufletul. „Today’s Menu for the Emiya Family” este unul dintre cele mai neobișnuite spinoff-uri ale francizei „Fate”, franciză care vrea să dea o notă comică sfârșiturilor mai mult decât a facut-o până acum, având în vedere nemulțumirea scoaterii pe bandă rulantă a seriilor de acțiune. În timp ce seria Today's Menu este relativ amuzantă pe măsură ce personajele își fac apariția, comportamentul lor în timpul liber este total diferit față de momentele în care se luptă pe viață și pe moarte, scopul lor fiind acela de a se relaxa prin gătit. Desăvârșirea de care dau dovadă în timp ce gătesc mâncarea aproape că face această serie să pară un tutorial de gastronomie, să nu mai vorbim de cât de mult ți se face foame când îi vezi mâncând. Însoțită de un estetic plăcut și călduros, „Today’s Menu for the Emiya Family” este o serie ideală pentru a te destinde în timp ce mănânci mâncarea ta preferată. Singurul dezavantaj este că apare un episod pe lună, altfel ar fi seria perfectă de urmărit în fiecare zi.

   


  GEUWUVe.jpg

  9. Karakai Jozu no Takagi-san

  Regizor: Hiroaki Akagi
  Scenarist: Michiko Yokote
  Animator: Aya Takano
  Studioul de producţie: Shin-Ei Animation

  Nishitaka este îngrăgostit de colega lui de clasă, dar e săturat până peste cap că aceasta îl tot tachinează, astfel, el încearcă să găsească o soluție pentru a fi cu un pas înaintea ei. El însă nu este conștient de faptul că Takagi nu doar că îl place, dar este mereu pregătită să îi răstoarne planurile și să nu poată câștiga în fața ei. Seria se prezintă ca o poveste a vieții de zi cu zi, un spectacol continuu de tachinări, care poate fi interpretat ca fiind prea dur pentru băiatul care mereu pierde și are de suferit. Însă, în majoritatea timpului, atitudinea lui de școlar inocent și mândru, în același timp, este cea care îl face să piardă, astfel că eforturile lui zadarnice sunt cele care îi cuceresc inima colegei sale. Seria nu este la fel de amuzantă precum „My Neighbor Seki”, însă această adaptare este pe mâini bune și poate fi șlefuită ca o piatră semiprețioasă. Pe lângă micile scene care înfățișează acțiunea dintre ceilalți colegi, „Karakai Jozu no Takagi-san” se bazează aproape exclusiv pe interacțiunea dintre protagoniști, dar nimic nu mai contează odată ce vezi dialogul celor doi.

   


  kqTDbnf.jpg

  8. Sanrio Boys

  Regizor: Masashi Kudo
  Scenarist: Takashi Aoshima
  Animator: Atsuko Nakajima
  Studioul de producţie: Studio Pierrot

  Ceea ce putea fi cel mai necinstit produs se transformă în... noul produs de suflet de pe piață. Corporația Sanrio se folosește, din nou, de o proprietate pentru a-și promova produsul, însă de data aceasta seria este o platformă pentru a răspândi un mesaj foarte drăguț. Protagonistul Kota Hasegawa este un adolescent nesigur care îndrăgește extrem de mult mascota adorabilă Pompompurin. Însă, din cauza faptului că îi e rușine de acest lucru, el își respinge amintirile de familie care au legătură cu mascota. După ce face cunoștintă cu doi dintre cei mai populari colegi din școală, Yu Mizuno și Shunsuke Yoshino, el află că și aceștia, la rândul lor, sunt fani ai mascotei și cu ajutorul lor reușește să își învingă rușinea și teama. Deși apare ca un anime care promovează un produs și atât la prima vedere, această serie este una dintre cele mai neobișnuite și sincere serii peste care vei da.

   


  FQERdIo.jpg

  7. Mitsuboshi Colors

  Regizor: Tomoyuki Kawamura
  Scenarist: Shougo Yasukawa
  Animator: Takumi Yokota
  Studioul de producţie: Silver Link.

  Deși are o minte ascuțiță, Kotoha este un copil căruia îi plac jocurile, dar nu reușește să termine nici măcar unul până la capăt, chiar dacă ar trișa. Yui, un leader care stă să bufnească în plâns în orice moment. Sacchan este un copil inteligent care are numai prostii în cap și împreună acești copii fac parte din grupul numit „Colors” (Culori): un grup îndrăgit de vecini și temut de polițistul zbuciumat, pe care îl sâcâie cu fiecare ocazie. Copiii care au conversații ridicole și a căror interacțiune este un deliciu de privit. În spatele tuturor aparențelor stă o comunitate restrânsă și unită care are parte de nenumărate interacțiuni comice.

   


  gU1Whp9.jpg

  6. Laid-Back Camp

  Regizor: Yoshiaki Kyougoku
  Scenarist: Jin Tanaka
  Animator: Mutsumi Sasaki
  Studioul de producţie: C-Station

  Deși manga nu a fost foarte populară, „Laid-Back Camp” este o variantă inspirată de a arăta niște tinere fete implicate într-o activitate de zi cu zi. O fată singuratică pe nume Rin face cunoștință într-o pădure cu viitoarea sa colegă de școală, Nadeshiko, iar aceasta făcând-o pe Rin să se îndrăgostească de aceste activități în aer liber. Acesta ar putea fi începutul unei povești tipice: o extrovertită întâlnește o introvertită, care-i arată cât de important este să ai activități în comun cu oamenii de lângă tine. Însă, povestea se îndreaptă într-o direcție mai puternică, în timp ce Rin își împărtășește hobby-ul cu Nadeshiko, tot reușește să-și facă timp pentru ea însăși, relaxându-se așa cum îi place ei mai mult - petrecând timp de una singură și având diverse gânduri, în timp ce prietenele ei se relaxează prin activități școlare. „Laid-Back Camp” este o serie care-ți arată importanța legăturilor, o serie care te-ar putea face să înțelegi în profunzime termenul de „healing anime” (un anime pentru suflet).

   


  63dDS90.jpg

  5. Pop Team Epic

  Regizor: Jun Aoki, Aoi Umeki
  Scenarist: Jun Aoki
  Studioul de producţie: Kamikaze Douga

  „Pop Team Epic” este cel mai recomandat și cel mai memorabil anime, în opinia multora. Esența comic-ului original este prezentă în acest anime printr-un proces foarte bine gândit, menit să pună accent pe o parodie cu mai puțin umor. Deși apar câteva personaje vechi - Popuko și Pipimi - este destul de greu de a explica despre ce e vorba în această serie, dacă ar avea un context și o idee concretă, probabil că te-ai plictisi de ea, însă diversitatea și spontaneitatea vor fi vizibile pe parcursul fiecărui episod (actorul de voce pentru un anumit personaj va fi diferit în episodul următor, și tot așa). Seria aceasta ar putea fi cea mai amuzantă sau cea mai ciudată pentru fiecare, însă merită văzută.

   


  TBqLHso.jpg

  4. DEVILMAN crybaby

  Regizor: Masaaki Yuasa
  Scenarist: Ichirou Okouchi
  Animator: Ayumi Kurashima, Kiyotaka Oshiyama
  Studioul de producţie: Science Saru

  Îndrăgitul autor Masaaki Yuasa revine cu o adaptare fascinantă a clasicului „Devilman”, povestea fiind prezentată în contextul zilelor noastre cu diverse modificări de evenimente din seria originală, păstrând esența anime-ului în același timp.


  4fDkryo.jpg

  3. Violet Evergarden

  Regizor: Taichi Ishidate, Haruka Fujita
  Scenarist: Reiko Yoshida
  Animator: Akiko Takase
  Studioul de producţie: Kyoto Animation

  După pierderea figurii parentale, Violet își pierde scopul în viață. Aceasta începe să-și pună întrebări existențiale și gândindu-se la singurul său rol rămas, aceea de unealtă de război. Forțată să accepte un job de „scriitoare de împrumut” cu un talent victorian, identitatea ei robotică înțelege puțin câte puțin puterea comunicării și diversele forme pe care le poate îmbrăca aceasta. Deși evoluează cu greu ca și personaj, dezvoltarea ei va crește exponențial pe măsură ce trec episoadele. Datorită job-ului are șansa de a interacționa cu diverse locuri și oameni, adaptându-se la fiecare situație în parte, în timp ce își păstrează identitatea. Este o serie care poate exagera prin anumite scene, dar e una emoționantă.


  NItIZJq.jpg

  2. After the Rain

  Regizor: Ayumu Watanabe
  Scenarist: Deko Akao
  Animator: Yuka Shibata
  Studioul de producţie: WIT Studio

  În spatele unei povești de dragoste ambigue se află o frumoasă poveste introspectivă despre a găsi alt motiv de a trece prin două momente cheie de viață diferite. Akira Tachibana este forțață să renunțe la clubul de atletism în urma unei accidentări, club pentru care se dedicase toată tinerețea ei. Își găsește calea, din nou, doar după ce întâlnește un manager de restaurant de vârstă mijlocie. Povestea este una emoționantă, așa cum ne putem aştepta de la un anime pe măsură, însă această serie este o reprezentare desăvârșită a emoțiilor duse la extrem - de la extaz la agonie, o capodoperă melancolică.

   


  uAIk4lC.jpg

  1. A Place Further Than the Universe

  Regizor: Atsuko Ishizuka
  Scenarist: Jukki Hanada
  Animator: Takahiro Yoshimatsu
  Studioul de producţie: Madhouse

  Dacă vorbim de un anime emotiv, „A Place Further Than the Universe” este un exemplu excelent de emoții livrate la timp și cu un impact puternic, un semn distinctiv al creatorului Atsuko Ishizuka. Eleva Tamaki Mari vrea să aibă realizări mari de la o vârstă fragedă, în timp ce alți colegi de vârsta ei se bucură de copilărie. Ea reușește să se împrietenească cu Shirase Kobuchizawa, o fată privită ciudat de către ceilalți din simplul motiv că vrea să viziteze Antarctica. Și exact asta vor face, vor pleca însoțite de către alte două personaje care mereu intră în bucluc. O serie de succes care este prezentată atât de bine încât este aproape imposibil să nu fie ceva care să te atragă.


  Articol tradus de @Bianca
  Sursa: https://www.thrillist.com/

 4. Știri AoN

  • 1
   entry
  • 0
   comments
  • 443
   views

  Recent Entries

  Bună seara!

  Inițial, am menționat că lucrăm la crearea unui site în întregime de la 0, ne-am și apucat de el, dar mai e nevoie de foarte mult timp pentru a-l finaliza. Astfel, ca să nu mai pierdem atâta timp, am decis să optăm pentru o platformă de forum. De ce tocmai forum? Pentru că facilitează mult mai bine interacțiunea atât a utilizatorilor între ei, cât și cu STAFF-ul nostru. În funcție de cum vor decurge lucrurile vom decide dacă vom face tranziția la noul site sau nu.

  În ceea ce privește proiectele noastre, sunt aproape finalizate, deci stați pe aproape!


  Structura site-ului se prezintă astfel:

  Blog - https://aon-subs.ro/index.php - unde se vor posta periodic diferite articole, știri și anunțuri referitoare la Anime, Manga, Diverse și Fansubbing.
  Forumuri de discuții - https://aon-subs.ro/index.php?/forums/ - unde veți putea găsi postate atât proiectele noastre, cât și să interacționați cu noi, prin intermediul forumurilor de discuții sau chat-ului.


  Astfel, chiar dacă forumul în sine este nou-nouț, declarăm înregistrările și recrutările deschise.

   

  Vă așteptăm și pe serverul nostru de discord: https://discord.gg/ExYdWG8
   


  Mulțumim!

 5. Recenzii

  • 0
   entries
  • 0
   comments
  • 16
   views

  No blog entries yet • widget.png?style=banner2

 • Ultimele episoade/ capitole apărute

 • Status

  Nume proiect

  T V E K C
  Banana Fish - 02 50%
  Banana Fish - 03
  Banana Fish - 04  
  Banana Fish - 05
  Koe no Katachi
  The Wind Rises 85%            
  Bakemono no Ko
  Sirius the Jaeger - 01  
   
             

  T - Traducere; V - Verificare; E - Editare;
  K - Karaoke; C - Encodare.

Projects

About us

Scopul nostru este să realizăm totul la o calitate foarte bună, nimic mai mult. Noi nu câştigăm nimic din fansubbing, vă rugăm să reţineţi acest lucru. Să nu uităm faptul că fansubbing-ul este un privilegiu, nu un drept.

×