Jump to content
Mai avem încă foarte puțin și finalizăm noul nostru site, proiectele vor apărea atunci. Deci, stați pe aproape!
 

 

Mulțumim,
Echipa All or Nothing - Subs! 

 

Știri AoN

Sign in to follow this  
  • entry
    1
  • comments
    0
  • views
    836

Contributors to this blog

About this blog

Entries in this blog

Declarăm, în mod oficial, AON-SUBS deschis!

Bună seara!

Inițial, am menționat că lucrăm la crearea unui site în întregime de la 0, ne-am și apucat de el, dar mai e nevoie de foarte mult timp pentru a-l finaliza. Astfel, ca să nu mai pierdem atâta timp, am decis să optăm pentru o platformă de forum. De ce tocmai forum? Pentru că facilitează mult mai bine interacțiunea atât a utilizatorilor între ei, cât și cu STAFF-ul nostru. În funcție de cum vor decurge lucrurile vom decide dacă vom face tranziția la noul site sau nu.

În ceea ce privește proiectele noastre, sunt aproape finalizate, deci stați pe aproape!


Structura site-ului se prezintă astfel:

Blog - https://aon-subs.ro/index.php - unde se vor posta periodic diferite articole, știri și anunțuri referitoare la Anime, Manga, Diverse și Fansubbing.
Forumuri de discuții - https://aon-subs.ro/index.php?/forums/ - unde veți putea găsi postate atât proiectele noastre, cât și să interacționați cu noi, prin intermediul forumurilor de discuții sau chat-ului.


Astfel, chiar dacă forumul în sine este nou-nouț, declarăm înregistrările și recrutările deschise.   Vă așteptăm și pe serverul nostru de discord: https://discord.gg/ExYdWG8
 
Mulțumim!

EdmondN1

EdmondN1

Sign in to follow this  

Projects

About us

Scopul nostru este să realizăm totul la o calitate foarte bună, nimic mai mult. Noi nu câştigăm nimic din fansubbing, vă rugăm să reţineţi acest lucru. Să nu uităm faptul că fansubbing-ul este un privilegiu, nu un drept.

×